Tuesday, April 17, 2012

Kelas di hari pertama konvokensyen PIS

pertamanya,
hari ni agak sibuk dengan urusan sebagai seorang pelajar.
kena siapkan asignment (tapi tak hantar lagi pon)
malam ada test 2 pneumatik & hidraulik,,

minggu terakhir nak Final ni semua lecturer berhempas pulas,,
bagi berlambak asignment yang terlalu banyak.
dengan nak settle kan test lagi .
kusut jugak dibuatnye.

masa sebelum kelas mathematic tadi,,
adalah satu pemandangan mencuci mata.
awek pakai tudung belakang macam bonggol unta.
besar giler !
ingatkan jauhla dia nak pergi kan.
rupanya ..tingkat bawah kelas aku je.
member2 aku dah usya layan jee..
mane taknye .semua ketat .payung memanjang...
hahahaha .
rasa berdosa giler pon ada .adoyai !

mata aku ni dah la rabun jauh .
bila check nak wat cermin mata,,,rabun dalam 200 je
tapi rasa macam lebih gle .
ke mata  ada penyakit pon aku tak tahu.
susah jugak bila nak kena pakai spec nie.
bila bukak ,,belang muka terserlah lak.
hahahahahaha.

BERCERITA TENTANG KONVO ,,,
Insyaallah ,,kalau takde masalah,,
aku tinggal 1 sem jer..
harap2 lulus jela untuk kali nie.
modul semua untuk sem5 n 6 nie
Difficulity : Hard
untuk difahami oleh diri aku .
kadangkala faham kadangkala tak faham...

SEmoga Final kali ni aku lebih tenang untuk jawab ..
setakat LULUS pun cukup la.
at least tak kena Carry..
susah lau terjebak.
cukuplah untuk sekali percubaan berani mati.
hahahahaaha


Tuesday, April 10, 2012

best jugak bila layan lagu korea

wahhhh ,,dah 3 bulan aku tak update kejadah blog nie.
hahahaha.

macam biasa ,menunpukan diri pada keluarga dan pembelajaran.
(facebook bukak jugak)
hahahhaaha.

permulaan cerita aku ,
sebuah Video Klip kumpulan FT ISLAND 
membuka mata dan telinga.

*PASTIKAN LAGU KAT BAWAH TU STOP KAN DULU YE !

video


untuk faham jalan cerita.
aku download dari youtube yang ada subtitle english

oleh kerana gadis dalam video ini comel sangat,
aku layan aje..

mengisahkan seorang lelaki bersedih atas kematian kekasih yang baru dimiliki.
ratapan dia membuatkan masa kembali berputar ke masa seminggu sebelum kematian gadis tersebut.

dalam masa seminggu tu ,
dia terpaksa bermula dari awal
dan menjalani hari2 yang mereka lalui di samping memikat hati gadis tersebut.

hari demi hari dan tiba hari sebelum hari kematian..
lelaki tersebut memujuk gadis supaya tak pergi satu pertandingan yang ada kaitan dengan kematian gadis tu.
awek tu marah la .
malam tu ,,tiba waktunya, sepatutnya awek tu mati ...
atas kekuatan cinta..
lelaki tu halang kereta mabuk dari langgar awek tu.
matilah pulak dia.

boleh kata KARMA la jugak.
laki tu yang mintak kan.
memang teruk la macam tajuk lagunye.
hahahaha