Tuesday, April 10, 2012

best jugak bila layan lagu korea

wahhhh ,,dah 3 bulan aku tak update kejadah blog nie.
hahahaha.

macam biasa ,menunpukan diri pada keluarga dan pembelajaran.
(facebook bukak jugak)
hahahhaaha.

permulaan cerita aku ,
sebuah Video Klip kumpulan FT ISLAND 
membuka mata dan telinga.

*PASTIKAN LAGU KAT BAWAH TU STOP KAN DULU YE !

video


untuk faham jalan cerita.
aku download dari youtube yang ada subtitle english

oleh kerana gadis dalam video ini comel sangat,
aku layan aje..

mengisahkan seorang lelaki bersedih atas kematian kekasih yang baru dimiliki.
ratapan dia membuatkan masa kembali berputar ke masa seminggu sebelum kematian gadis tersebut.

dalam masa seminggu tu ,
dia terpaksa bermula dari awal
dan menjalani hari2 yang mereka lalui di samping memikat hati gadis tersebut.

hari demi hari dan tiba hari sebelum hari kematian..
lelaki tersebut memujuk gadis supaya tak pergi satu pertandingan yang ada kaitan dengan kematian gadis tu.
awek tu marah la .
malam tu ,,tiba waktunya, sepatutnya awek tu mati ...
atas kekuatan cinta..
lelaki tu halang kereta mabuk dari langgar awek tu.
matilah pulak dia.

boleh kata KARMA la jugak.
laki tu yang mintak kan.
memang teruk la macam tajuk lagunye.
hahahaha


No comments:

Post a Comment