Tuesday, April 17, 2012

Kelas di hari pertama konvokensyen PIS

pertamanya,
hari ni agak sibuk dengan urusan sebagai seorang pelajar.
kena siapkan asignment (tapi tak hantar lagi pon)
malam ada test 2 pneumatik & hidraulik,,

minggu terakhir nak Final ni semua lecturer berhempas pulas,,
bagi berlambak asignment yang terlalu banyak.
dengan nak settle kan test lagi .
kusut jugak dibuatnye.

masa sebelum kelas mathematic tadi,,
adalah satu pemandangan mencuci mata.
awek pakai tudung belakang macam bonggol unta.
besar giler !
ingatkan jauhla dia nak pergi kan.
rupanya ..tingkat bawah kelas aku je.
member2 aku dah usya layan jee..
mane taknye .semua ketat .payung memanjang...
hahahaha .
rasa berdosa giler pon ada .adoyai !

mata aku ni dah la rabun jauh .
bila check nak wat cermin mata,,,rabun dalam 200 je
tapi rasa macam lebih gle .
ke mata  ada penyakit pon aku tak tahu.
susah jugak bila nak kena pakai spec nie.
bila bukak ,,belang muka terserlah lak.
hahahahahaha.

BERCERITA TENTANG KONVO ,,,
Insyaallah ,,kalau takde masalah,,
aku tinggal 1 sem jer..
harap2 lulus jela untuk kali nie.
modul semua untuk sem5 n 6 nie
Difficulity : Hard
untuk difahami oleh diri aku .
kadangkala faham kadangkala tak faham...

SEmoga Final kali ni aku lebih tenang untuk jawab ..
setakat LULUS pun cukup la.
at least tak kena Carry..
susah lau terjebak.
cukuplah untuk sekali percubaan berani mati.
hahahahaaha


No comments:

Post a Comment